2019年2月1日 星期五

时政频道: 习近平:不能忘记过去的艰苦,不要忘本

时政频道
时政新闻 
习近平:不能忘记过去的艰苦,不要忘本
Feb 2nd 2019, 00:00, by 人民网

  前门东区草厂四条的"小院议事厅",是设在胡同里的社区公共事务议事平台。街道、社区工作人员看到总书记来了,激动地鼓掌欢迎。议事厅保留着许多北京过去生活的老物件,习近平仔细端详,同大家一起回顾改革开放以来发生的巨大变化。他强调,我们就是这么走过来的,一方面坚定了我们继续走下去的信心,正确的路越走会越好,另一方面也不能忘记过去的艰苦,不要忘本。(新华社"新华视点"微博 记者张晓松、谢环驰)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言